19 квітня 2018 р.

НІМЕЦЬКІ ПИСЬМЕННИКИ ДІТЯМ

Крістіан Тільманн відомий сучасний німецький письменник. Він опублікував свої перші книги у 1999 році. Написав понад 40 дитячих і підліткових книг, перекладених на 24 мови.
Прочитавши серію «Суперники» Крістіана Тільманна, переконаєтесь самі, що  футбол – найкращий винахід людства. І грають у нього не тільки хлопці, а й дівчата!  До того ж результати матчу між «дівчачою» і «хлопчачою» командами можуть бути цілком несподіваними…



Пауль Маар - відомий німецький сучасний  дитячий письменник, драматург, ілюстратор, автор понад 50 творів. Його казкові персонажі відомі далеко за межами Німеччини.
Серія «Суботик» про веселу маленьку істоту з п’ятачком і яскраво-рудим волоссям, якого нерідко називають сучасним Карлсоном. Непосидючого Суботика читачі полюблять за доброту, гумор і фантастичні можливості здійснювати бажання.
У серію увійшли такі книги як: «Що не день, то субота», «Машина для здійснення бажань, або Суботик повертається в суботу», «Китобус, або Нові цятки для Суботика»,  і «Суботик в небезпеці».



Завітайте до бібліотеки і читайте з насолодою найфутбольнішу серію книжок популярного німецького письменника Крістіана Тільманна «Суперники»
та серію книг Пауля Маара «Пригодницька бібліотека»



Немає коментарів:

Дописати коментар