30 жовтня 2018 р.

Навколо світу без квитка

Любі читачі!

Ви колись чули про дивовижні країни Європи,  про життя, побут та їх звичаї? Сподіваємось, що так. А от побувати в Європі довелося далеко не кожному! Та це не біда! Обирай потрібну книгу і вирушай у віртуальну подорож по країнах та містах Європи!
Атлас, містить сучасну інформацію, про всі регіони та країни світу. Запрошує читача здійснити подорож, де він ознайомиться з неповторним різноманіттям ландшафтів народів світу.
Різнобічні відомості про територію, населення, державний устрій, історію, економіку, туристичні об’єкти 194 держав світу.
Книга пропонує найсучаснішу, найдокладнішу й найцікавішу інформацію про всі країни. Відомості про політичний устрій, економіку, населення доповнено колоритними фотографіями й добіркою цікавих фактів.
Що за континенти існують на Землі і які народи їх населяють? Інформацію про природні та рукотворні чудеса, незвичайних тварин, відомих людей різних країн світу.  Дізнатися про це ви зможете, прочитавши  цю книгу.

Енциклопедія про людей найромантичнішої професії –мандрівників. На її сторінках ви прочитаєте про найголовніші географічні відкриття з найдавніших часів до наших днів.



Немає коментарів:

Дописати коментар