25 лютого 2020 р.

Вивчай Європу - змінюй Україну!


        У бібліотеці-філії № 1 для дітей відбувся День інформації «Вивчай Європу – змінюй Україну. Країна починається з тебе».  Протягом дня  для різних категорій користувачів проводились цікаві та різноманітні заходи. 
Для третьокласників БСШ №1 (класовод Тетяна Байбарза)   була проведена гра-пазл «Встановити відповідність між країною і її столицею»,  під час якої  діти дізналися, що найбільша країна Європи – це Україна, а найменша – Ватикан, найстарішою країною в Європі є Сан-Марино, а наймолодшою – Чорногорія.
 На  гру–подорож «Маленькі українці подорожують країнами Європи» завітали учні 3-Б класу БСШ №1 (класовод Лариса Черненко). Дітлахів зацікавили книги з  тематичної полички–екскурсії «Разом з книгою по Європі».
Багато невідомого, загадкового, що таїть в собі Європа, побачили та почули восьмикласники БСШ №1 (класний керівник Ніна Забуга) під час віртуальної екскурсії «Дізнайся про Європу більше». Відвідувачі мали нагоду долучитись до спільних цінностей, спільної історії всіх націй та народностей континенту, ознайомитись зі звичаями, традиціями, обрядами та національними стравами різних європейських країн, з цікавою багатожанровою літературою країн Європи та взяти у участь вікторині «Літературними стежками Європи».
День інформації нагадав, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас. Європа – це історичний дух України, це її майбутнє.



Немає коментарів:

Дописати коментар