30 листопада 2020 р.

30 ЛИСТОПАДА - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОМАШНІХ ТВАРИН

 30 листопада у багатьох країнах святкують Всесвітній день домашніх тварин (World Pets Day). Він присвячений всім одомашненим людиною тваринам і служить нагадуванням всьому людству про відповідальність за "братів наших менших". Тож не дивно, що девізом цього Дня стали слова Маленького принца з твору Антуана де Сент-Екзюпері: "Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив", які звернені до всіх людей.

Цю книгу мoжнa пepeчитувaти бeзлiч paзiв i щopaзу пepeocмислювaти її пo-нoвoму. Інколи, коли все іде шкереберть, "Маленький принц" допомагає згадати про все світле і добре що є в нашому світі, адже жити треба не заради того щоб зробити кар'єру або щось небачене, а заради того щоб мріяти, любити і ставати кращими ...

А ви вже читали цю книгу? Ні?! Гайда в бібліотеку!

Вона не дочекається, коли її візьмуть з книжкової полиці і "одомашнять" на певний читацький термін.А цитати з книги можна робити девізами життя:)
Більше про своїх домашніх улюбленців зможете дізнатися з книг на книжковій розкладці "Усі, хто є на білім світі, мають право бути й жити!"

Немає коментарів:

Дописати коментар