16 грудня 2021 р.

Затамуйте, друзі, подих - Миколай сьогодні ходить!

 


«Ой хто, хто Миколая любить?», - наспівують батьки, вкладаючи своїх діточок спати, запевняючи їх, коли позасинають, до них завітає щедрий Угодник, добрий, лагідний.  День Святого Миколая - це веселе народне свято. Кожна дитина з нетерпінням чекає  його, аби зазирнути в чарівний чобіток , чи під подушку і отримати подарунка . Бо Микола-чудотворець піклується про дітей, направляє їх на праведну дорогу. Напередодні цього чудового свята завітав цей чарівник і до бібліотеки-філії №1 для дітей, бо напевно ж знав, що на нього з нетерпінням чекають четвертокласники БСШ№1, (класовод Людмила Данілова). 
Попіклувався, щоб святковий настрій не полишав їх, потішивши ляльковою виставою «Йде до діток Миколай», у виконанні  зразкового  лялькового  театру «Фантазія»  ЦПО «Соняшник», керівником якого є Катерина Громадська.
 
Гра акторів була чудовою, а сприйняття гри ляльок – прекрасним! Слухачі, затамувавши подих, спостерігали за дійством вистави, допоки не вступив у гру «чортик», тоді зала вибухнула реготом! До яких тільки хитрощів не вдавався підступний спокусник, аби спантеличити гру, в  яку грало Янголятко з  дітками. І вертівся, і навприсядки в танець пускався, і обіцяв подарунки позабирати, та все було марно. Четвертокласники виявилася вихованими , освіченими, відгадували загадки і виконували завдання вправно
.
 За свої малюнки, подаровані
книгозбірні,вони отримали призи, а від Миколая- солодощі. Щирими оплесками  та фото на згадку, подякували талановитому ляльковому театру «Фантазія», а гарний настрій забрали з собою, пообіцявши обдарувати ним рідних і друзів.
Нехай це свято сповнить і ваші оселі щастям, теплом і любов’ю , а святий Миколай благословить на добрі справи кожного!

Немає коментарів:

Дописати коментар