28 червня 2023 р.

Оберіг нашої державності

Правовий путівник «Оберіг нашої державності» відбувся в бібліотеці-філії №1 для дітей з нагоди Дня Конституції. 

Бібліотекарі ознайомили юних читачів з історією виникнення та розвитку Основного закону нашої держави від Конституції Пилипа Орлика до сучасної Конституції України; розповіли, які закони прописані в ній і чому так важливо, щоб кожен громадянин держави їх дотримувався; зробили огляд книжкової виставки «Конституція країни дитинства».


 
На захід завітала головна юристка Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (Білоцерківський місцевий центр з надання БВПД) Ксенія Завада. Вона презентувала дітлахам надзвичайно цікаву гру «Важниця правова», під час якої кожен з учасників в ігровій формі перевірив, наскільки він добре знайомий з українським законодавством та долучився до обговорення своїх прав та обов’язків. Відповідаючи на питання з різних галузей права та опрацьовуючи різноманітні життєві ситуації, юні читачі проявили неабияку логіку та ерудицію, отримали корисні правові знання. На згадку про зустріч пані Ксенія вручила усім учасникам заходу подарунки.

 
Тож, сьогодні юні правознавці дізналися багато цікавого про Основний Закон країни та мали можливість активно та весело провести своє дозвілля.

Немає коментарів:

Дописати коментар