1 грудня 2023 р.

Інформина «Почути, зрозуміти, допомогти»

У межах Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» бібліотекарі бібліотеки-філії №1 для дітей провели інформину «Почути, зрозуміти, допомогти» для третьокласників гімназії слов’янських мов-початкової школи №1 (класовод Тетяна Байбарза). З розповіді бібліотекарки Юлії Волошиної учні-читачі дізналися про види насильства, а саме: домашнє, фізичне, психологічне, сексуальне, економічне і, найбільш ганебне - насильство над дітьми. Діти, позбавлені турботи батьків, нерідко гинуть. Як наслідок - діти втрачають довіру і пошану до батьків.

З метою всебічного розкриття теми протидії насильства провели огляд тематичної добірки книг «Ні, насильству!», ознайомивши читайликів з літературою, за допомогою якої можна уникнути насилля, зрозуміти, що вони – особистість, навчитися себе поважати, досягати мрій і планувати власне, щасливе майбутнє. З допомогою тесту «Що для тебе насильство?» закріпили знання з даної теми.

На закінчення інформини діти створили плакат «Наші долоньки проти насильства», написавши свої імена і побажання за дитяче життя без насильства!

 

 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар