5 грудня 2023 р.

ЗАТАМУЙТЕ ДРУЗІ ПОДИХ, МИКОЛАЙ СЬОГОДНІ ХОДИТЬ!

Якби хтось запитав, який із наших дитячих спогадів найдорожчий, найзворушливіший, ми б відповіли, не вагаючись – спогад про ніч, коли з’являється Святий Миколай. Адже це свято сповнене добротою, теплом, любов’ю, очікуванням справжнього дива. Це одна з найрадісніших та найочікуваніших подій, яка приходить на нашу благодатну землю перед різдвяно-новорічними святами.

Напередодні величного свята в бібліотеці-філії №1 діти загиблих Героїв-білоцерківців разом з мамами переглянули чудове театральне дійство – виставу «Антипкова досада» від зразкового художнього колективу «Театр ляльок «Фантазія»» Центру позашкільної освіти та професійного самовизначення «Соняшник».

Ото вже потішили виступом юні актори, продемонструвавши свої таланти та майстерність! Звеселив дітлахів Чортик Антипко, який так і волів усе зіпсувати, адже не любить це свято та ненавидить, коли люди прославляють Святого Миколая. Та Янгол не допустив цього, адже всі дітлахи протягом року були дуже чемними, вихованими, старанними, робили багато-багато добрих справ, тому заслуговують на візит Святого Миколая та подарунки. Щиро раділи діти, коли з’явився в залі Миколай зі святковим привітанням та солодким сюрпризом для кожного. Діти залюбки долучилися до ігор «Сніжки» та «Це все я!». Було гамірно, весело та надзвичайно цікаво.

 З неабияким завзяттям мами з дітками взялися до творчої роботи: під час майстер-класу, який люб’язно провела читачка бібліотеки Лілія Прокопенко, з природніх матеріалів виготовляли різдвяну ялинку. Усі залишились втішені результатом своїх старань, адже ялинки вийшли напрочуд яскравими і неймовірно красивими.

Старання працівників книгозбірні створити дітлахам затишну атмосферу родинного свята виправдались. Любі друзі, прийміть щирі вітання зі святом! Нехай Святий Миколай принесе кожній українській родині добро і злагоду, здоров’я і радість, а нашій зболеній Україні довгоочікувану Перемогу! 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар