27 березня 2024 р.

"ПРО НЕСЛУХІВ І ВЕРЕДУЛЬ"

 

З нагоди Всеукраїнського тижня дитячого читання, в межах проєкту "Вся Київщина читає дітям" у бібліотеці відбулися посиденьки для маленьких. Дбаючи про ментальне здоров'я маленьких українців, разом з психологинею Тетяною Татаринцевою читали книгу «Неслухи і вередулі» Лариси Ніцой, яка цьогоріч святкує свій ювілей.

 Книга прочиталася «на одному диханні», кожна з повчальних історій про хитруль, вередуль, забувалочок, грубіянчиків і лінюхів емоційно сприймалася читайликами. Пані Тетяна з професійною майстерністю підійшла до кожної дитини, запропонувала проявити фантазію, намалювавши себе. Після завершення клопіткої роботи, адже порівнювати себе з героями книги не так вже й легко було, психологиня уважно вислухала оповідки юних книгознавчиків і зауважила, що попри непросте сьогодення, кожен із них має емоційну потребу в любові та захищеності.

Друзі, запрошуємо і вас, хто ще не знайомий з творчістю української літераторки Лариси Ніцой, долучитися до читання книги "Неслухи і вередулі» - буде цікаво )

Немає коментарів:

Дописати коментар