5 липня 2024 р.

Зустріч з інспекторами Патрульної поліції

 

Друзі, раді повідомити вам про чудову подію, яка відбулася в бібліотеці! На зустріч до наших юних книголюбчиків завітали інспектори групи зв'язків з громадськістю полку Патрульна поліція Білої Церкви Аліна Довжик та Світлана Шульга . Поліцейські нагадали дітлахам правила безпечної поведінки на дорозі, з вибухонебезпечними предметами, з незнайомцями на вулиці; зауважили на ризиках, які чатують на дітей в соцмережах. Також працівники поліції торкнулися актуальної нині теми - булінгу.

 Пані Аліна та Світлана продемонстрували засоби, якими користується регулювальник на дорозі, та навіть дозволили дітям приміряти справжні поліцейські кепки і жилети!

Діти залюбки відгадували патріотичні загадки та охоче виконали Гімн України та славетний гімн Українських січових стрільців "Ой, у лузі червона калина".

Ця зустріч не тільки розширила знання дітей про безпеку, але й допомогла зрозуміти, наскільки важлива і відповідальна праця поліцейських. Тому читайлики радо привітали чарівних поліціянток з професійним святом - Днем Національної поліції України, подякували за незабутню зустріч і за те, що вони завжди стоять на варті нашого спокою та безпеки!

На згадку про дружнє спілкування малята отримали подаруночки - світловідбиваючі стрічки, які стануть їм в пригоді темної пори доби.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар