12 серпня 2024 р.

Новинки від видавництва "Nasha idea"

 Днями в бібліотеку-філію №1 для дітей знову завітали представниці видавництва"Nasha idea", аби познайомити книголюбів з новинками.

Інна Головіна "Nashaidea", презентуючи манги та комікси, вкотре наголосила на тому, що попит на них зростає в геометричній прогресії, бо саме через них у сучасних дітей пробуджується бажання читати, виникає інтерес до літератури.

Несподіванкою для батьків стали книжечки українською мовою зі звуками для малюків. У її сторінки вбудовані спеціальні чипи, які при натисканні видають різноманітні звуки. Бавлячись, дитина цікаво та весело досліджуватиме світ, розвиватиме моторику й мовлення, а також ізмалечку вчитиметься любові до книжок.

Висловлюємо вдячність видавництву Nashaidea за «Щоденник тата-дракона» та «Хорімія», наші книголюбчики будуть раді такому дарунку.
Читачі бібліотеки та їхні батьки з радістю поспілкувалися з юною блогеркою Анна Полегенько(https://www.instagram.com/anyta_books/?img_index=1, котра емоційно, з надихом ділилася новими мангами, які в якості зразків привезли з собою, порадивши звернути особливу увагу на «Балакухи» Анни Гіяр та «Крута Адель Екстра. Один вечір із нянькою» . Саме за цією книгою відбулася майстерка з виробів з паперу для всіх охочих. Як же старалися самотужки змайструвати котика і ворожку дітлахи! Зусилля виявилися не марними, позитивні емоції вирували впродовж години. Ті, хто придбав книги видавництва Nashaidea, поспішили насолодитися новими враженнями від читання!


Немає коментарів:

Дописати коментар