19 вересня 2024 р.

"English reader club" відновив свою роботу

    Друзі, привіт! У бібліотеці відновив роботу "English reader club". Під 
час літніх канікул дітлахи мали можливість удосконалювати знання англійської мови за допомогою книг, які є в бібліотеці.
 Відтепер наші юні читайлики вивчатимуть англійську разом з  паном Володимиром Гетманом, який люб'язно погодився проводити заняття в клубі. 
    Зустріч розпочалася зі знайомства та розповідей дітей, як вони проводять своє дозвілля. Тема сьогоднішнього заняття є дуже актуальною: тварини та їх рідкісні види, які сьогодні перебувають на межі зникнення. Тож, дітлахи не лише вивчали назви звірів англійською, а й пізнавали про них багато цікавинок. 
     Не обійшлося без сюрпризів: учасниця клубу Кірочка Горовенко отримала книжковий подарунок від пана Володимира за перемогу в конкурсі на краще знання англійської мови. Молодчинка!
Зустріч пройшла доволі цікаво, пізнавально, жваво й продуктивно. Пан Володимир наголосив, що діти мають хороший рівень знань англійської та дуже старанні. 
Друзі, ви ще вагаєтесь, чи відвідувати заняття в "English reader club"? Авжеж! Запрошуємо й чекаємо! Місця вистачить усім! 


Немає коментарів:

Дописати коментар