8 червня 2021 р.

Твої безпечні канікули

 

"Твої безпечні канікули"- так називався урок від поліцейського для вихованців ЦСПРД "Злагода", який провела лейтенант поліції Анжела Купчук, інспектор з ювенальної превенції.
Розпочався урок з побажання набратися свіжих сил, оздоровитися, закріпити набуті знання  під час канікул, а щоб вони були безпечними, необхідно дотримуватися правил. Зокрема, гуляти й гратися можна в місцях, які призначені для цього, наголосила Анжела Олександрівна, бо небезпечними для ігор можуть бути сходи, підвали, горища, будівельні майданчики, ліфти. Під час ігор у небезпечних місцях можна одержати травми й каліцтва різного ступеня тяжкості.
 Граючись, не варто демонструвати свою хоробрість одноліткам, стрибаючи з великої висоти, пірнаючи з крутих схилів на велику глибину, здираючись якнайвище на дерева. Не можна брати в руки незнайомі предмети, кидати їх у вогонь, гратися ними. Найкраще повідомити про місце їхнього знаходження дорослим. Під час літнього відпочинку слід поводитися так, щоб не мати дорікань із боку дорослих. Протягом уроку вихованці задавали безліч запитань інспекторці , які їх цікавили і отримували компетентну, вичерпну відповідь.

Немає коментарів:

Дописати коментар