25 січня 2022 р.

КРАЇНА, ЯКОЇ НЕМАЄ НА КАРТІ

День відкритих дверей « Країна, якої немає на карті» відбувся в дитячій бібліотеці-філії №1 для дітей. Бібліотека зустрічала своїх користувачів по-особливому. Хороший настрій та дитячий сміх тривали протягом дня. 
Для всіх бажаючих проводились екскурсії, кожен відвідувач мав можливість зробити селфі з книгою, яка припала до душі, познайомитись з книжковими новинками та більш детально дізнатися про роль книги в житті.  Для  користувачів презентували  яскраві книжкові виставки: «Цікава книжка-модна фішка», «Книжковий хмарочос» , «На хвилинку зупинись, на новинку подивись», «Книги- ювіляри 2022 року». До бібліотеки завітали четвертокласники БСШ №1 (класовод Вікторія Сімех). Працівники бібліотеки провели для дітей екскурсію по бібліотеці, ознайомили з правилами користування бібліотекою та довідковим апаратом.
 Допитливі та енергійні діти поставили багато цікавих запитань, взяли активну участь у бібліографічній вікторині «Конкурс знавців», конкурсах «Назвіть літературного героя», «Математика у назвах творів», літературному дивограї “Бібліотека – добрий чарівник», “Бібліотека – твій перший крок до успіху “. Наввипередки відповідали на запитання :“Я люблю бібліотеку тому, що...”
З захопленням переглянули лялькову виставу бібліотечного ляльковогу театру "Казкарик"- «Невдячна мишка».
Після такого змістовного заходу, кожен із дітей зміг відповісти на запитання: що ж то за країна, якої немає на карті? Цю країну називають БІБЛІОТЕКОЮ.Рік за роком летить пролітає, а бібліотека своїх читачів духовним теплом зігріває. Двері бібліотеки завжди відкриті для всіх, хто прагне зустрічі з джерелами людської мудрості!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар