30 січня 2023 р.

Всеволод Нестайко - Іменинник!


«Я пишаюся, що не вийшов із дитинства, що зберіг дитячу душу. Це підтримує мене в нашому жорстокому світі та дає сили творити»: - так про себе говорив сьогоднішній іменинник , один з найбільш прославлених українських письменників і класиків дитячої літератури - Всеволод Нестайко. 
Всі книги та оповідання письменника відрізняються яскравими персонажами, веселими і захоплюючими пригодами, фірмовим авторським гумором, а також повчальними історіями, які виховують в дітях тільки позитивні якості. Письменник отримав велику кількість нагород, в тому числі і Орден князя Ярослава Мудрого V ступеня.

 Цикл книг «Дивовижні пригоди в лісовій школі» оповідає про смішні і захоплюючі пригоди учнів спеціальної школи для звірів, в якій викладання ведеться ведмежою мовою. 
Головні герої - друзі зайчик  Кося Вухань і їжачок Колько Колючка, а також їхні однокласники. Це легкі, веселі і повні доброго гумору твори, які порадують дітей. За творами іменинника в бібліотечному ляльковому театрі демонструється лялькова вистава «Пригоди в лісовій школі», яку з захопленням дивляться користувачі.

Немає коментарів:

Дописати коментар