27 березня 2023 р.

Театральна гостина «Як стають акторами»

Сьогодні Міжнародний день театру, тому засідання розмовного клубу «Говорімо українською»  було присвячене цій темі.

 На театральній гостині «Як стають акторами» вихованці освітнього центру «Диволенд» переконалися, що   актор-лялькар - професія значно складніша, ніж просто акторство. Бо якщо на сцену звичного театру виходить лише актор, то тут виходить ще й лялька. І саме вона «вирішує» яким руслом ітиме вистава.
Активними учасниками театральної гостини був зразковий художній колектив  «Театр ляльок «Фантазія»» (керівник Катерина Громадська), який  провів майстер-клас для діток та показав лялькову виставу «Мишкові гулі». 
Чи кожна людина може стати актором? Грати на сцені, треба мати хист? Як можна розвинути ці вміння? На всі ці питання майстерно і доступно відповіла глядачам пані Катерина і дала змогу кожному присутньому відчути себе актором-лялькарем.
З якою радістю і захопленістю приміряли вони акторство на себе! Варто було поспостерігати за ними, як вони грають з іграшками, які зосереджені, наслідуючи побачену виставу. Катерина Громадська запросила всіх охочих стати акторами лялькового театру до центру позашкільної освіти професійного розвитку учнівської молоді «Соняшник». Бо актор-лялькар - професія, яка продовжує дитинство.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар