23 серпня 2023 р.

Символи віри і надії

Переглянути оригінальне зображення

З нагоди Дня Державного Прапора  України в бібліотеці - філії №1 відбулася інформхилинка  «Символи віри і надії», на якій користувачі дізналися історію  та значення прапора для країни. Бібліотекар Олена Крищенко наголосила, що Український прапор – сьогодні це справжній символ боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності!  В усьому світі синьо-жовтий колір нашого стяга , зауважила Олена Андріївна, уособлює сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові. І це, звичайно, ж колір нашої перемоги, яку впевнено наближають наші Збройні сили України, усі працівники на фронті і в тилу, наші міжнародні партнери! І вона неодмінно буде за Україною! 

 А потім вихованці літнього табору «Диволенд»  створювали патріотичну вітальну листівку, якою висловлювали їх почуття поваги і вдячності українським воїнам за мужність та оборону нашої країни і прагнення до Перемоги. Діти виготовляли тематичні листівки в блакитно-жовтих кольорах.


Основа — руки, що тримають серце. Цей символічний образ демонструє підтримку Героям, які проявили мужність й незламність духу в боротьбі за волю України.


Виготовлені листівки діти передадуть волонтерам , а ті – воїнам, як символ підтримки.

Віримо у ЗСУ та працюємо на Перемогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар