24 жовтня 2023 р.

Зустріч з поетом

 


Сьогодні в книгозбірні вирував шалений  шквал емоцій , бо вихованці освітніх центрів  розвитку «Диволенд» і «MY DREAM» знайомилися з відомою  дитячою поетесою , педагогинеюТетяною Строкач та її творчістю. З книжкової розкладки « Літературний портрет» користувачі мали змогу познайомитися з доробком авторки, які має бібліотека: «Веселковий дивосвіт», «Краплинки доброти», колективна збірка «Казкові вечорниці» і твори надруковані в журналах: «Колобочок», «Джміль» , «Малятко» , «Крилаті», «Котя малюк».

Оскільки пані Тетяна, завдячуючи своєму чуйному серцю, чудово володіє дитячою аудиторією то , слухачі не тільки уважно слухали вірші у її виконанні , а й активно брали участь в літературних іграх, руханках, відгадували загадки, підтанцьовували під  мелодійну колискову зі збірки «Соняховий лев». 


 Естетичну насолоду від спілкування зпоеткою отримали всі присутні, бо її твори про добро і утверджують добро. Щира розмова користувачів із Тетяною Тезіславівною була схожа на цікаве змістовне інтерв'ю, де несподіваними були  як запитання: «Коли ви вперше написали вірш?», «Який із ваших творів вам найбільше подобається?», «З якими поетами ви знайомі?.. тощо, так і відповіді. Поціновувач читання Богданчик, почувши, що пані Тетяна зустрічалася з Андрієм Кокотюхою , аж ойкнув від задоволення, бо це його улюблений автор. 


Переконані, що зустріч з Тетяною Строкач , яка своїми творами несе добро і примножує славні українські традиції, залишила в дитячих щирих серцях тепло і радість від спілкування і надихнула на читання книг.

Немає коментарів:

Дописати коментар