17 червня 2024 р.

Тепло татусевих долонь

 День батька – особливе свято, яке відзначається в Україні на честь усіх татусів. Цьогоріч ми його святкуватимемо вже цієї неділі, 16 червня. Тож, не забудьте привітати своїх найрідніших, любих татусів! 

🌞 Напередодні свята фахівчині бібліотеки-філії №1 для дітей запросили вихованців старшої групи №5 ЗДО "Вербиченька" на читацькі посиденьки «Тепло татусевих долонь». Бібліотекарка Юлія Волошина розповіла про історію свята та традиції святкування. Також зауважила, що навчити, захистити, порадити, допомогти – все це з любов’ю і терпінням може тільки справжній тато.
✏️🖍А далі малята, взявши в руки олівці, старанно виводили найрідніші риси обличчя своїх татусів. В одного батько вийшов найспритніший, в іншого - найсильніший, але для кожної дитини ці портрети є унікальнми й неповторними. Тож, дитячі роботи будуть не просто несподіванкою, а й приємним сюрпризом для татусів.

📖 Голосне читання книги Володимира Вакуленка «Татусева книга» неабияк припало до душі маленьким читайликам. Діти усвідомили , що батьківська любов велика і нескінченна, тому пообіцяли обов’язково подарувати своїм татусям обійми і сказати слова подяки. 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар