19 листопада 2021 р.

20 листопада- Всесвітній день дитини.

Кожна дитина неповторна і унікальна не лише поглядом очей, але й у сприйнятті світу, життя, долі, істини, у їх розумінні і вмінні застосовувати у повсякденному житті. Саме в період дитинства дитина потребує особливого догляду і піклування, їй необхідна любов батьків. Метою святкування Всесвітнього дня дитини є привернення уваги широкої громадськості, організацій та урядових установ до питань, спрямованих на практичну реалізацію заходів щодо забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. Відзначається щорічно відповідно до рішення Генеральної Асамблеї ООН Дуже характерно, що саме  20 листопада відзначають своє професійне свято «День педіатра» і дитячі лікарі, які поклали на себе вирішення проблем здоров’я наших дітей.У Всесвітній день дитини ми приєднуємося до цієї славної ініціативи і вітаємо всіх наших дітей!
В читальній залі розгорнуто книжкову розкладку «Дитинство під охороною закону» , де зібрано літературу за темою і можна поглибити знання як дітям, так і батькам.
Хотілося б нагадати всім дорослим людям, що захист прав дитини є нашим спільним завданням. Ми повинні розуміти, що діти - це не маленькі дорослі із маленькими правами, а що вони повноправні члени суспільства, які мають, окрім багатьох прав дорослих і свої особливі права - право на гру, на спілкування з однолітками, на сімейне виховання.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар