4 жовтня 2014 р.

Сьогодні Всесвітній день захисту тварин


    Це свято  допомагає об'єднати зусилля усіх, хто дбає про домашніх і бездомних тварин.
    Рішення про святкування Всесвітнього Дня захисту тварин було прийняте в 1931 році у Флоренції на Міжнародному конгресі прибічників руху на захист природи. Дата свята, 4 жовтня вибрана не випадково. Цього дня в 1226 році помер Франциск Ассизський, заступник і покровитель звірів і птахів. Святий Франциск з особливою турботою ставився до усіх живих істот і відчував їхню біль і страждання гостріше за свої власні.
   У багатьох країнах вважається, що домашні тварини — це частина сім'ї, і вони мають такі ж права, як і інші її члени. Вони отримують спеціальне медичне обслуговування, здорову їжу тощо, і в той же час, тварини, як і раніше страждають від людської жорстокості.Давайте не забувати про те, що ми одна велика сім'я на маленькій планеті і, роблячи добру справу, допомагаючи нашим братам меншим, ми допомагаємо собі.

        А ти бажаєш  перевірити своє ставлення до домашніх       тварин? Дай відповіді на запитання анкети

"Вуха, лапи  і хвости..."
  •  Які домашні тварини у вас були вдома?
  •  Чи часто ви заводили в будинку нових тварин?
  •  За чиїм бажанням у будинку з´явилися тварини?
  •  Якщо б у вас був вибір і можливість тримати домашню тварину, то якій би тварині ви віддали перевагу: (собаці, коту, рибкам, птахам, екзотичним тваринам, нікому)
  •  Хто як друг підходить вам більше: (людина, домашня тварина)
  •  Якщо б у вас зовсім не було грошей, то що б ви продали:( єдине святкове плаття, домашню тварину)
  •  Заводячи домашню тварину, ви розраховуєте( знайти в ній друга, поліпшити своє матеріальне становище, продаючи цуценят або кошенят; отримати новий досвід у спілкування) 
Можливо в тебе з`явилось бажання завести пухнастого друга?
Він чекає на тебе в бібліотеці!!! 

Ось який гарний! 







Немає коментарів:

Дописати коментар