13 березня 2015 р.

Один день з життя бібліотеки

 На День відкритих дверей “Один день з життя бібліотеки” в бібліотеку завітали всі бажаючі- вихованці ЦСПРД “Злагода” з  вихователькою Доморацькою  Тамарою  Андріївною, серед вихованців закладу діти переселенців з зони АТО;  наймолодші вихованці ДНЗ №5 “Сонечко” з вихователькою  Греченюк Надією Юріївною; учні 9-В класу БЗШ №1 з класоводом Іванченко Надією Петрівною.
     Діткам з різновікової групи бібліотека видалась, зі слів  завідуючої бібліотеки Валентини Шлапацької, “справжнім  містом”, де є  свої вулиці й площі, палаци й будинки, а мешканці - це звичайні книги. Містом Для Діток, в якому можна покричати і побешкетувати з друзями.


Вихованці ЦСПРД “Злагода» переглянули мультфільм за твором Тараса Шевченка “Садок вишневий коло хати”, перелистали  “Кобзар для дітей”,  і дуже-дуже старанно пальчиками намалювали   червону калину для воїнів АТО.
   Учні 9-В класу БСШ № 1 завітали до відділу інформаційно-краєзнавчої роботи  на інформину  “Інтернет-загрози  для  дітей”, яку  провела  спеціаліст відділу Юлія Волошина.
    “День відкритих дверей” перетворився на справжнє свято для всіх, хто любить і читає книгу. 
     Більше  світлин у альбомі "День відкритих дверей"

      

Немає коментарів:

Дописати коментар