18 грудня 2015 р.

Як на свято Миколая

Напередодні Дня Святого Миколая, до бібліотеки №1 для дітей завітали  маленькі читачі, їх батьки та вихованці ЦСПРД “Злагода” на  відкриття новорічно-різдвяних свят “Сипле зимонька святами“.

В читальній залі розгорнуто книжкові інсталяції “Ялинки“ і “Сніговика“, виставка дитячих новорічних малюнків “Золоті зернятка дитячої творчості“, вернісаж ретро-листівок.

Завідуюча бібліотекою  Валентина Шлапацька привітала гостей зі святом, побажала здійснення дитячих мрій та розповіла про добрі справи, які творив Микола Чудотворець.

День Святого Миколая, зазначила Валентина Григорівна - одне з найдивовижніших та найбільш очікуваних свят, яке з нетерпінням чекають діти. Окрім подарунків, воно несе в собі найважливіше - віру у диво та здійснення казки. Особливо цього свята чекають діти-сироти, діти з особливими потребами, адже їм так бракує родинного тепла, уваги, любові. Вже стало доброю традицією допомагати таким дітям, а саме вихованцям ЦСПРД “Злагода”. Діти звернулися до Миколая зі своїми заповітними мріями  з надією , що вони обов’язково здійсняться, бо ж з чобітка уже отримали солодкий привіт від нього.
Присутні подивилися лялькову виставу

“Нині свято Миколая"   та мультфільм “Він вночі мандрує, сном і казкою чарує” 
Гарний настрій, посмішки, аплодисменти акторам лялькового театру і солодкі «миколайчики» створили справжнє свято для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар