6 січня 2016 р.

НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНА ФЕЄРІЯ В БІБЛІОТЕЦІ

 

      Новорічно-різдвяні свята діти завжди чекають з нетерпінням, адже вони несуть магію та чарівність казки, святковий настрій і подарунки. Напередодні різдвяних свят вихованці ЦСПРД ”Злагода”та всі бажаючі читачі бібліотеки №1 для дітей мали чудову нагоду разом з казковими героями потрапити до  чарівного світу казки.

А допомогли дітям побувати у дивовижному світі пригод актори лялькового театру “Казкарик”. Вони підготували  театралізовану виставу «Чарівне перо» .
        Гамірно та весело було сьогодні в бібліотеці. Діти  декламували вірші, співали пісні, танцювали навколо ялинки . Зима і Сніговик загадували дітлахам загадки, пропонували продовжити прислів’я на зимову тематику та проводили ігри.


 Дід Мороз, Чарівник та Баба Яга  привітали всіх присутніх з наступаючими Різдвяними святами та пригостили дітей солодощами.
        У бібліотеці розгорнуто книжкові виставки: “Сипле зимонька святами”, “Замріяна казка зими”, “Ніч перед Різдвом”, “Український вертеп”. Виставки знайомлять читачів з традиціями, звичаями та обрядами різдвяно – новорічного циклу, з прикметами зими, а також із легендами про зимові місяці та історію їх виникнення.



Немає коментарів:

Дописати коментар