29 квітня 2016 р.

Великоднє перевесло в бібліотеці



Великдень – одне з найбільших весняних свят у християнській релігії, свято Свят і Торжество Торжеств. Кожен вимовляє це слово з любов’ю і святістю душі.

Готувалася до Великодня і бібліотека №1 для дітей, аби поділитися з читачами Великоднім перевеслом «Великодня писанка – як дитяча пісенька». Допомагали нам в підготовці активні читачі – другокласники БСШ №1 (класовод -  методист Данілова Л.М.) та актори бібліотечного лялькового театру «Казкарик» Джон Камара, Денис Нічик та Поліна  Яценко, презентувавши лялькову виставу за твором Богдана Стельмаха «Котилася писанка»; дитячий вокальний ансамбль школи мистецтв №5 (керівник Ольга Пересунько) потішили народними гаївками та веснянками. 

На свято завітали директор ЦБС Раїса Григоренко, журналіст Тетяна Виговська і голова волонтерської організації молодої просвіти білоцерківщини - Костянтин  Климчук, який презентував друге видання своєї  книги «Казка про козака Степана». 

Завідуюча бібліотекою №1 Валентина Шлапацька, користуючись нагодою, передала для українських солдат на Сході дитячі, рукотворні Великодні листівки.

Святковий настрій і незвичайні враження, отримані на Великодньому перевеслі , хлопчики і дівчатка, понесли у свої родини.




Немає коментарів:

Дописати коментар