2 червня 2016 р.

Міжнародний день захисту дітей


1 червня бібліотекарі бібліотеки №1 для дітей взяли участь у святкуванні Міжнародного дня захисту дітей у Парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка.
 «Бібліомайданчик» став родзинкою свята , заворожив дітей книжковою виставкою «Цікава книжка – модна фішка»,пізнавальною «журнальною парасолькою», м’якими іграшками.
Вихованці  ДНЗ №5 «Сонечко», наші давні друзі, взяли участь у флешмобі «МИ ЗА МИР У ВСЬОМУ СВІТІ!», додавши гарного настрою для гостей, які святкували цей день разом з нами.
Всі учасники відповідали на запитання вікторин: «Якщо автора я знаю, швидко книги відгадаю», «Твій друг - книга» та «З якої казки», краєзнавчу вікторину «Письменники і поети нашого міста», міні-вікторину «Назви казку за ілюстрацією».
Бажаючі  мали змогу проявити  свою ерудицію та кмітливість, бо за участь у конкурсах  учасники отримували в подарунок відмітку на талончику, щоб отримати безкоштовно морозиво. 

Свято було гамірним , зате  веселим, обличчя дітлахів сяяли радісними «замурзаними»  посмішками., бо ж морозиво таке смачне!



Немає коментарів:

Дописати коментар