2 листопада 2016 р.

Для читаючих батьків


Пропонуємо вашій увазі книги, які допоможуть Вам уникнути помилок у процесі виховання ваших діток!

Гресь, А. Потрібна няня! / Анна Гресь. – Х. : Основа, 2012. – 188 с. – (Для турботливих батьків).
Як вибрати няню для свого малюка? Які няні бувають? За яким графіком повинна працювати няня? Як обчислити зарплату няні? Як стати найкращою нянею в світі? На ці та безліч інших запитань Ви знайдете відповідь у цій книзі.


Давидова, О. Розумні ігри для малят / Оксана Давидова; худож. У. Балан. – К. : Мамине сонечко, 2013. – 36с.
Яскрава книга з гарними малюнками навчить вашу дитину від 2 до 5 років головних кольорів, основ лічби, розвине дрібну моторику, мовлення, знання просвіт. І все це весело граючись з Котиком та Мишкою.

 

Дочинець, М. Напутні дари – для дітвори від карпатського мудреця Андрія Ворона / Мирослав Дочинець. – Мукачево : Карпатська вежа, 2014. – 172с.
Це книга для дорослих. Але скільки в науці діда Андрія такого, що годиться і для маленького читача, який тільки-но починає пізнавати цей безмежно цікавий і складний світ. Навіть радив дорослим: «Коли не можете прийняти якесь важливе рішення, прислухайтеся до дитини…» Кожний із рядків цієї книги цінний у своїй мудрості.

Чуб, Н. Чомучка для батьків: дитячі “провокації” у питаннях і відповідях / Н.В. Чуб. – Х. : Основа, 2010. – 159с.
Короткі, але цікаві статті допоможуть Вам не тільки задовольнити дитяче прагнення до пізнання світу, але й з користю та задоволенням провести час з дитиною.


Шрагіна, Л. 15 табу для матусь і татусів / Лариса Шрагіна. – Л. : Старий Лев, 2016. – 144 с.
Основна мета – це повідомити батькам про можливі помилки, про табу у спілкуванні з дітьми, про те, чого не слід говорити чи радше ЯК не слід говорити зі своїми чадами. Також тут міститься корисна інформація про чотири стилі виховання, про активних та пасивних дітей, про дитячі лінощі та примхи.










Немає коментарів:

Дописати коментар