9 червня 2017 р.

Усі справи покидай, на зустріч з другом поспішай!

Міжнародний день друзів, який святкується 9 червня, заснований для того, щоб ми, незалежно від життєвих обставин, нагадали своїм знайомим про те, наскільки вони важливі для нас і порадували їх. Адже, як казав Сократ, "без дружби ніяке спілкування між людьми не має цінності".
На літературний пікнік «Усі справи покидай, на зустріч з другом поспішай!» розділити з нами приємні хвилини зібралася галаслива компанія давніх, добрих, щирих друзів-користувачів.
 Були конкурси, ігри, знайомство з новинками літератури про дружбу та друзів, переглядали мультфільми, ділилися своїми новинами.
За теплим спілкуванням та розвагами час промайнув швидко. З таких маленьких, але в той же час щасливих миттєвостей спілкування зароджується велика дружба, яка може пройти через усе життя.
Кажуть, що хороших друзів не буває занадто багато. Їх завжди декілька або навіть один. Але, напевно, душа не може поділятися на нескінченну кількість частин. Тому дружбу двох можна назвати ідеальною - самою міцною, вірною та тривалою.

Немає коментарів:

Дописати коментар