6 вересня 2017 р.

Юні читачі!

Завітайте до бібліотеки та ознайомтеся з книжковими новинками. 
Вирушайте у захопливу і повчальну мандрівку – дивосвіт художньої літератури, і нехай у цій подорожі вам ніколи не буде сумно!

Гридін, С. Не-ангел : повість / Сергій Гридін. – К. : Академія, 2016. – 143 с. : іл.
Юному героєві цієї повісті Олесеві випало пройти через круті випробування, але вони не зламали його. Він опиняється на дні жорстокого світу людей, здобуває досвід виживання, розраховуючи на власні сили. Ну і трішки на ангела-охоронця…
Кузякін, К. Кожен може стати принцесою : казки про дівчисько з палацу / Кузько Кузякін, Євгенія Доброва. – Х. : Віват, 2016. – 19 с. : кол. іл.
Ця прекрасна казка здивує читачів іскрометним гумором і оригінальним сюжетом. Готуйся отримати задоволення від напрочуд добрих і по-справжньому кумедних історій.
Лі, Г. Вбити пересмішника / Гарпер Лі ; пер. з англ. Т. Некряч. – К. : КМБУКС, 2016. – 382, [1] c.
Книга відзначається душевністю і гумором, хоча й піднімає серйозні питання насильства і расової нерівності.
Сігал, Е. Історія кохання : роман / Ерік Сігал ; пер. з англ. М. Пінчевського, О. Тереха. – Тернопіль : Богдан, 2016. – 143 с.
Книга розповідає про зворушливе кохання студента, сина мільйонера до дочки бідного італійського емігранта. Прочитавши цю книгу, ви дізнаєтеся про долю двох закоханих.

Стус, Т. Їжак Вільгельм / Таня Стус. – Х. : Віват, 2016. – 29, [2] с. : кол. іл.
Якщо про щось мрієш, це обов’язково здійсниться. Головне – залишатися собою й не боятися, що хтось вважає тебе диваком. Ця історія маленького Вільгельма – про мрію, дружбу, про справжню віру. 
Дивосвіт : хрестоматія з укр. л-ри для додаткового читання. 6 кл. / [упоряд. С.І. Мірошник, Л.В. Бичевська]. – К. : Літера ЛТД, 2014. – 304 с.
Видання, в якому зібрано всі художні твори з української літератури, які пропонують для додаткового читання у 6-му класі за новою програмою. 

Немає коментарів:

Дописати коментар