29 грудня 2017 р.

Книги, які добре читати взимку!

Пропонуємо вам підбірку книжок, які зігріють холодними зимовими вечорами, наповнять любов’ю, теплом, посмішками і навчать кожної миті радіти життю. 
Гарного читання!
Андрусяк, І. Третій сніг : повість-казка / Іван Андрусяк. – К. : Фонтан казок, 2015. – 62 с. : іл.
Ця книжечка про те, як не стати вовком у зграї хижаків. Адже коли живеш у лісі й мусиш щодня хвилюватися, щоб тебе чи найближчого друга бува не з’їли, залишитися добрим і пухнастим ох як нелегко
Вайброу, І. Геройська книжка Малого Вовчика / Іван Вайброу ; [пер. з англ. О. Стадника]. – Л. : Старий Лев, 2015. – 165, [5] с.
Продовження книги із знаменитої серії про пригоди Малого Вовчика, який уже встиг полюбитися мільйонам дітей у всьому світі. На наших друзів, як завжди, чекають захопливі мандри сповнені небезпекою, геройські вчинки та кумедні пригоди.
Матіяш, Д. День Сніговика / Дзвінка Матіяш. – Брустурів : Дискурсус, 2014. – 221, [1] с.
Дівчинка Ірма вчиться в Особливій математичній школі у Великому місті. Але вона не знає, що там править жорстокий диктатор, який нищить усі дерева, забороняє бачити сни і – що найгірше – любити сніг.  На неї чекають випробування, які можна подолати тільки з допомогою друзів. Можливо, одного дня на головній площі Великого міста таки виросте Сніговик? Про це ви дізнаєтеся прочитавши цю книгу.
Пономаренко, М. Зимова казка : казки, вірші. – К. : Лелека, 2009. – 31 с. : іл.
Сучасна українська письменниця, лауреат премії імені Наталі Забіли Марія Пономаренко пропонує маленьким читачам прозові та віршовані твори про зиму.
Снігові казки : зб. казок / ред. Н. С. Чистюхіна. – Х. : Пегас, 2007. – 60, [3] с. : іл.
Кожен герой цієї яскраво ілюстрованої книжки розповість малятам чудову історію про пригоди, які трапилися, звичайно ж, взимку, коли все надворі вкрито сріблястою ковдрою снігу.


Немає коментарів:

Дописати коментар