1 лютого 2018 р.

2018-рік німецької мови в Україні

День інформації в бібліотеці пройшов надиво жваво-пізнавально. Книжкова виставка «Німеччина: культура, мова, традиції» зібрала багато цікавої інформації  для читачів про країну. Наприклад: одне із найкрасивіших місць-Балтійське море, вища освіта в Німеччині вважається найкращою в Європі, там вчиться більше 5000 українців, багаті культурні пам’ятки, добротні будинки, ідеальні дороги, охайні вулиці та зелені сквери.
Літературне дежа-вю познайомило користувачів з творчістю німецького письменника, драматурга Бертольта Брехта, якому цьогоріч виповнюється 120 років від дня народження. Особливої чарівності додали голосні читання історій Вільгельма Гауфа, а мультинавігація запросила в подорож з «Маленьким Муком» та «Карликом носом».


Уже при першій зустрічі дитини потрібно її здивувати, зацікавити книгою, усіма доступними засобами, якими володіє бібліотека. Тож віртуальна мандрівка «Бібліотеки для дітей в Німеччині» разом з віртуальною шпаргалкою спробували захопити дитину читанням-завдання не просте, але нам це вдалося.
Пропонуємо 10 найвідоміших німецьких дитячих книжок
 з фонду бібліотеки №1 для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар