8 травня 2018 р.

Зустріч трьох поколінь

В День Пам’яті та примирення ми низько схиляємо голови і віддаємо шану тим, хто героїчно пройшов тернистими, бойовими шляхами, а потім відродив рідну землю.
Сьогодні в парку Слави відбулася зустріч п’ятикласників (класовод  Світлана Бойко) та шестикласників (класовод Тетяна Передерій) БСШ №1 та вихованцями ДНЗ№5 «Сонечко» (завідувачка Оксана Велігорська) 
з учасником бойових дій, інвалідом першої групи, партизаном Другої світової війни Тропотягою Михайлом Никифоровичем,  мета якої передати найцінніше – пам’ять поколінь – через власні спогади та свідчення продовжити нитку живої історії з рук в руки. Це спільний обов’язок для обох сторін: старші – повинні зберегти і передати правдиві свідчення про минуле, часто трагічні і наболілі, а молодь – прийняти, вивчити, пізнати…
На жаль сьогодні українські воїни, ціною власного життя, захищають незалежність та територіальну цілісність України на сході держави. У заході взяли участь: капітан 72-ї бригади Олександр Слюсар, старші сержанти Добровольчого батальйону 25-ї бригади «Київська Русь»  В’ячеслав Корнієнко і Сергій Ляшенко.

Немає коментарів:

Дописати коментар