29 листопада 2018 р.

ДОБРО ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ!

Найвища наука життя – мудрість,
 а найвища мудрість – бути добрим.

Доброю традицією в бібліотеці стало щорічне проведення взимку акції – “Нагодуй пташку взимку”. Метою акції було створення годівничок, щоб вберегти наших пернатих друзів від голодної смерті взимку.Найстрашніший узимку для птахів не холод, а голод. І в наших силах підгодувати їх у скрутний час. Для цього слід використовувати годівнички.
Не став винятком і цей рік. Вже з листопада наші читачі, гуртківці Станції юних натуралістів  Білої Церкви (керівник Ніна Забуга), почали активно готуватися до акції. 
Юні захисники пташок та їхні батьки дуже відповідально та творчо підійшли до роботи, в кожній відчувався високій політ фантазії.  Їх можна  було придбати в магазині, але набагато цікавіше зробити самому, вкласти в роботу тепло своєї душі.  Годівнички виготовленні з різних матеріалів, різної форми. Від цього вони  виявилися такими вдалими і яскравими. 
У бібліотечному саду  майже на кожному дереві з’явилися годівнички, наповнені різноманітними смаколиками, які діти принесли з собою. Тепер пташкам не страшна зима!
Якщо вам не байдуже, як птахи перезимують, долучайтесь і ви до акції!
Тільки  Добро робить людину великою. Тільки Добро рятує нас тоді, коли ми в біді.


Немає коментарів:

Дописати коментар