26 червня 2019 р.

Літня колекція. Пригоди котів-вояків у бібліотеці починаються!

Юний читачу! Якщо ти полюбляєш фантастичні пригоди, таємниці, які не приховати навіть у диких лісових хащах, то серія пригодницьких романів-фентезі Ерін Гантер «Коти-вояки», які щойно надійшли до фонду бібліотеки філії №1 для дітей, саме для тебе! У центрі сюжету – клани диких котів, які потрапляють у неймовірні пригоди, намагаючись захистити свою територію і власне життя. Вони живуть за своїми законами – законами честі, братерства і відданості. Стережися! Сезон полювання відкрито! Тримай вуха нашорошеними, а очі відкритими, бо тепер ти не мисливець лісу, ти – здобич… Ворог лише здається переможеним, він чатує на тебе скрізь…
Мужні чотирилапі вояки завоювали багатомільйонну армію прихильників у всьому світі! Приєднуйся, пригоди починаються! Няв!
Гантер Е. Коти-вояки : На волю!
Хатнього котика Рудька давно вже ваблять лісові хащі. Йому часто сниться один і той самий сон, як він полює за здобиччю і вдихає свіжі запахи лісу. І ось одного разу сон стає реальністю – Рудько потрапляє до диких лісових котів, що ведуть війну за територію, за право полювати і мати їжу. У нього є вибір: або повернутися назад до своїх хазяїв і бути живою іграшкою, або випустити на волю свої дикі інстинкти і стати справжнім вояком Клану…
Гантер Е. Коти-вояки : Вогонь і крига.
Продовження історії хатнього котика Рудька, який став вояком Громового Клану диких котів. Полювання у лісових хащах, ночівля під зоряним небом і повна свобода, яку ніхто не обмежує… Про що ще можна мріяти? Та чомусь Вогнесерд все частіше згадує своє минуле. Там були любов, тепло, ласка, а зараз навколо нього – байдужість і нерозуміння. Чи стане він врешті своїм для Клану, за який ладен віддати власне життя?
Гантер Е. Коти-вояки : Ліс таємниць.
Крок за кроком Вогнесерд та його друзі намагаються викрити жахливі таємниці воєводи Громового Клану. Розгадка, здається, так близько – за декілька мишачих хвостів. Але доля знову збиває їх зі сліду та готує несподівані повороти подій. Можливо, і не варто сувати носа в чужі таємниці... Адже ніхто напевне не знає, чим обернеться для котів правда, яку приховує цей темний прадавній ліс.
Гантер Е. Коти-вояки : Здіймається буря.
Вогнесерд став воєводою, але далеко не всі коти у захваті від цього. У Клані вже починають ходити чутки про те, що його воєводство стане передвісником жахливих подій. Як тут не позбутися віри у власні сили? До того ж, Вогнесерд залишився без підтримки найкращого друга, без порад мудрого вчителя, а власний учень зрадив його і зник у світі Двоногів. Але найбільше випробування ще попереду: у диких лісових хащах зачаївся давній ворог, який палає жагою помсти.
Гантер Е. Коти-вояки : Небезпечний шлях.
Клан ще не оговтався після великої пожежі, а на нього вже чекає небезпечне випробування. У прадавньому лісі оселилося зло. Щось невідоме і надзвичайно жорстоке полює на котів – щось, перед чим безсилі пазурі та зуби наймогутніших вояків. Зореклан намагається попередити Вогнесерда і Синьозірку про небезпеку. Та чи зможуть вони прислухатися до голосу пращурів і подолати власну ворожнечу, щоб урятувати Клан?
Гантер Е. Коти-вояки : Темні часи.
Новий провідник Громового Клану разом із даром дев’яти життів отримує від пращурів-вояків загрозливе застереження: «Лев із тигром зустрінуться в битві, і кров запанує над лісом». Що означають пророчі слова Зореклану? Намагаючись розгадати цю загадку, Вогнезір робить усе можливе, аби захистити Громових котів від жорстокої помсти давнього ворога. Та він навіть і непідозрює, що тепер у його лапах не тільки майбутнє власного Клану, але й усього лісу.
Гантер Е. Коти-вояки : Шлях Вогнезора.
Після жорстокої битви із Кривавим Кланом минула вже не одна повня, і в лісі нарешті запанували мир та спокій. Вогнезір із головою поринає у провідництво і робить усе можливе, щоб зміцнити Громовий Клан. Але несподівано в його життя вриваються тіні минулого. Загадкові примарні коти не дають йому спокою ні вдень, ні вночі. Про що вони благають? Куди кличуть? Аби дізнатися правду, Вогнезір має вирушити в небезпечну подорож, яка переверне з лап на голову не тільки його власне життя, але й життя усіх лісових Кланів.


Немає коментарів:

Дописати коментар