17 лютого 2020 р.

ВОГОНЬ - ДРУГ, ВОГОНЬ - ВОРОГ

Необережне поводження з ним може призвести до виникнення пожежі. Пожежа – це завжди лихо. Проте не всі знають елементарні правила поведінки у випадку пожежі. Саме тому  бібліотека №1 для дітей провела бесіду-застереження «Вогонь – друг, вогонь – ворог» для третьокласників БСШ №1 (класовод Лариса Черненко), на яку було  запрошено інспекторів Білоцерківського РВ ГУ ДСНС України в Київській області Людмилу Ніколенко та Леоніда Кононенка.
Пан Леонід наголосив, що в повсякденному житті недотримання елементарних норм і правил пожежної безпеки призводить до гірких наслідків: травм, опіків, матеріальних збитків. У більшості випадків причинами виникнення пожеж є конкретні люди, їх легковажність, нехтування правилами пожежної безпеки.
Діти з цікавістю слухали інспекторку Людмилу Ніколенко про причини виникнення пожеж та правила  протипожежної безпеки, спосіб виклику пожежно-рятувальної служби «101», шляхи евакуації дітей, можливості гасіння пожежі на початковій стадії, безпечні маршрути виходу з приміщення, повторювали правила поводження з вогнегасником, 
давали вичерпні відповіді на запитання вікторини «Під час пожежі дій правильно».
Майя Тарасенко провела огляд книжкової виставки «Пожежна безпека» і роздала кожному присутньому ігрові плакати по техніці пожежної безпеки, які люб’язно надали інспектори.


Немає коментарів:

Дописати коментар