26 листопада 2020 р.

26 ЛИСТОПАДА – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ІНФОРМАЦІЇ (World Information Day)

 Це свято відзначають щороку з 1994 року за ініціативою Міжнародної академії інформатизації, яка має статус консультанта у двох радах ООН: економічній та соціальній, у день, коли відбувся перший Міжнародний форум цієї галузі в 1992 році.

 Інформація завжди відігравала в житті людства надзвичайно важливу роль. Сьогодні цей процес помітно прискорився, оскільки 20 століття принесло людині безліч нових технологій, за допомогою яких транслювати інформацію можна в онлайн-режимі в дуже великих обсягах і буквально в будь-яку точку планети та навіть за її межі. Основними центрами інформації були і залишаються бібліотеки, які покликані збирати і зберігати всі можливі носії інформації та надавати доступ до цієї інформації користувачам.

 Розвиваючі книги для дітей, які є в фонді, тішать різноманітністю та глибиною, адже ми розуміємо, що навчатися можна все життя, якщо поруч є цікаві джерела інформації.

 Плекайте свій розвиток і навчанння, поповнюйте  їх цікавими  знаннями з книжок. Завітайте в бібліотеку , ми маємо чим  зацікавити  вас. Книги на будь який смак з оригінальними ілюстраціями та думками можна взяти додому і насолоджуватися читанням.

Немає коментарів:

Дописати коментар