18 листопада 2022 р.

ДО КАЗКИ НА ГОСТИНУ

Сьогодні в бібліотеці-філії №1 відбулися посиденьки для маленьких. До казки  на гостину завітали вихованці освітнього центру «Диволенд» і читальна зала розквітла від усміхнених личок хлопчиків та дівчаток, наповнилася теплом і затишком. Тетяна Качанова розповіла малятам  що таке бібліотека,ознайомила із правилами поведінки у книжковому домі та пояснила чому потрібно берегти книги.  Вже тисячі років живе на світі казка – мудрий учитель. Маленькі, щирі, відверті з розумними оченятами відкривали для себе світ казки, переглядаючи лялькову виставу «Невдячна мишка». 

Така собі невидима павутинка утворилася між маленькими слухачами і ляльковими героями. Дітлахи співчували Мишці, котру болів зубчик, реагували на скрекіт Каркуші і просили лікаря допомогти бідолашній Мишці. Після перегляду  Юлія Волошина запропонувала дітям поміркувати над питанням «Чому навчила казка?». Відповідали гуртом, наголошували, що Мишка не подякувала за допомогу, а вони всі чемні!
З цікавістю прослухали казку «Якось уранці» Михайла Пляцковського. Година спілкування з вихованцями дала можливість забути про тяжке сьогодення. 

Немає коментарів:

Дописати коментар