15 грудня 2022 р.

Тиждень читання

 Люби українське, друже! Знайомство з творчістю сімейного колективу, що працює на ниві дитячої літератури та навчальних анімованих матеріалів, у нас почалося з книги Янка Гортала «Біганина». Кілька її примірників подарували бібліотеці наші нові читачі – Інга та Владислав Юшки. Як виявилось, талановита родина є автором проєкту «Янко Гортало». Під цим псевдонімом у невеличкому сімейному видавництві «Іде коза» і вийшов їх перший яскравий, позитивний, пізнавальний збірник віршів «Біганина». Друзі, ми переконані, що ця книга допоможе вам весело провести час з вашими дітками, читаючи віршики Янка Гортала та розглядаючи чудові ілюстрації прекрасних українських художників. Тож, не гайте часу – гайда до бібліотеки по книгу!


Також творці проєкту створюють для малюків, дошкільнят і школярів початкових класів відеоконтент українською мовою – презентації, навчальні мультики, розвивальні пісеньки, віршики тощо. Пропонуємо ознайомитись з творчим доробком Янка Гортала:

https://yankogortalo.com/

https://www.youtube.com/@YankoGortalo

https://www.instagram.com/yanko.gortalo/

https://www.facebook.com/idekoza

https://www.facebook.com/Gortalo

Для Інги та Владислава важливо, щоб українськомовний продукт був сьогодні популярним і щонайважливіше – почутим не лише в Україні, а й поза її межами. «Люби українське, друже!», - закликає нас усіх Янко Гортало.

#тижденьчитання #янкогортало #ідекоза #біганина #любиукраїнське


Немає коментарів:

Дописати коментар