1 березня 2023 р.

Літературно-творчу годину «Мурчикова сім’я»

 

 1 березня – Міжнародний день котів. Вони знаходяться поруч з нами від самого дитинства – майже у всіх є дитячі спогади про веселі ігри з кумедними пухнастими кошенятами.  Просто неможливо не любити таких милих та цікавих тварин, у відповідь на нашу турботу вони віддячують нам справжньою вірністю та любов’ю. 
Про них складено багато легенд та неймовірних історій,  оповідань, їх наділяють надприродними здібностями та здатністю прожити дев’ять життів Для вихованців освітнього центру «Диволенд» бібліотекарі    бібліотеки-філії №1 провели Літературно-творчу годину «Мурчикова сім’я».

Юлія Волошина провела огляд книг про пухнастиків і запросила дітей до бібліотеки  більше дізнатися  про маленький світ своїх улюбленців у добірках цікавих дитячих книжок: Галина Вдовиченко «36 і 6 котів», Дмитро Чередниченко «Чого Волошка запишалася», Роб Скоттон «Кіт на ім’я Сплет», Сергій Гридін «Кігтик Ковбаско», Еста Кнутсон «Пригоди Пелле Безхвостого», Катерина Булах «День кота», Томас Еліот «Котознавство від старого Опосума». 

Дітлахи ділилися враженнями про своїх домашніх улюбленців, пообіцяли приділяти більше уваги та турботи, балувати котика смаколиками та новими іграшками. Рудими, смугастими, чорними і сіренькими – такими намалювали своїх котиків малята, даючи кожному ім’я: Мурчик, Пушок, Сніжок, Тигрик, Смайлик.

Немає коментарів:

Дописати коментар