14 січня 2024 р.

"Nasha idea" презентувала свої книги в Білій Церкві

 

Nashaidea – доволі молоде українське видавництво дитячої та підліткової літератури, засноване у 2018 році в місті Дніпро. Його головна мета – не просто створювати дитячі книги, а робити їх такими, які діти читатимуть з неабияким бажанням. Нині Nashaidea спеціалізується на перекладах французької літератури, коміксів та манги українською мовою.


Комікси, манги з неймовірними ілюстраціями та персонажами, цікавими сюжетами – це ідеальний спосіб прищепити дитині любов до читання. Головні герої цих історій вчать дитину жити в суспільстві, прищеплюють побутові знання, розповідають про добро і зло, розвивають, розважають, допомагають зрозуміти себе та оточуючих. За допомогою книг батьки відкриють нові та ефективні методи виховання, навчатимуться розуміти дитину.

Про все це розповіла представниця «Nasha іdea» під час зустрічі, яка відбулася в бібліотеці-філії №1 для дітей. Вона презентувала книги видавництва та наголосила на тому, що нині попит на комікси зростає, адже саме через них у сучасних дітей пробуджується бажання читати, виникає інтерес до літератури. І поки суспільство упереджено ставиться до коміксів і манги, видавництво заповнює прогалину в українському книговиданні. Творчий колектив «Nasha іdea» намагається, щоб книжки з успіхом замінили дітям інтернет та телевізор. І це їм вдається.

Читачі бібліотеки та їхні батьки залюбки поспілкувалися з юною блогеркою Анна Полегенько (https://www.instagram.com/anyta_books/?img_index=1). Вона розповіла про те, що її мотивує вести книжковий блог, про свої успіхи, досягнення, літературні вподобання. Оскільки під час зустрічі Анюта надихнула дітей не тільки читати, а й створити свої книжкові блоги, тому надала декілька практичних порад, з чого почати і яких помилок уникати. Юна блогерка зазначила, що в своїх блогах популяризує лише українську книгу.

Щиро дякуємо нашим друзям Юлія Росоха та Лілія Прокопенко за ініціативу і організацію чудової й такої потрібної зустрічі, учасницям "Книжкового клубу БЦ" - за неймовірний подарунок – стосик книг від видавництва «Nasha іdea»! Відтепер читачі книгозбірні матимуть змогу відкрити для себе дивовижний світ пригод з файними мальописами.


Окрема вдячність видавництву Nashaidea за «Щоденники Вишеньки" – наші юні книголюбчики вже чекають на зустріч з нею.

Надихнувшись теплою розмовою, хтось швиденько побіг додому, щоб зануритись в читаннянової книги, а хтось – зняти першу сторіз для свого книжкового блогу.


 


Немає коментарів:

Дописати коментар