20 лютого 2024 р.

«Вони прилетять ангелами з небес»

 

Напередодні Дня Героїв Небесної Сотні за сприяння Управління культури і туризму Білоцерківської міської ради в бібліотеці-філії №1 для дітей відбувся концерт-присвята «Вони прилетять ангелами з небес», на який завітали діти загиблих воїнів. Тож, згадали про події, що відбулися на Майдані у 2014 році, на честь тих, хто боровся за волю, право бути українцем прозвучали пісні та вірші. Концертну програму підготували читці Білоцерківської школи мистецтв ім. Я. Яциневича Катерина Гудзяк, Анастасія Дзяхар та Анастасія Гангала (керівник - Лариса Приходько), солісти вокального ансамблю «Дитячі мрії» Білоцерківської школи мистецтв №6 Макар Горбань та Марія Дудник (керівник - Ольга Гребінь) .


Працівники бібліотеки презентували дітям книгу Зоряни Живки «Пес Патрон». Ця книжка – своєрідна автобіографія славнозвісного песика, талісмана Державної служби України з надзвичайних ситуацій, володар медалі «За віддану службу», який допомагає саперам знешкоджувати ворожі вибухові пристрої. 

Тож, сюрпризом для дітлахів стали солодкі подарунки від воїнів І-го самохідного артилерійського дивізіону 72- ї ОМБр ім.Чорних Запорожців, які передав сам «пес Патрон». На знак подяки учасники заходу гуртом створили патріотичну композицію, обереги та написали листи, які будуть передані нашим захисникам, що наразі перебувають на передовій.

Майстриня Ірина Любарцева провела майстер-клас з виготовлення соняха - символа пам’яті про загиблих захисників України.

Немає коментарів:

Дописати коментар