30 січня 2024 р.

«Валізка з книжками»

 

Друзі, чи чули, як сьогодні дорогою торохкотіли коліщатка? Так-так, то ж «Валізка з книжками» дісталася до нашої бібліотеки!

 


В цій класній валізці - 22 дитячих книги українських та зарубіжних авторів від провідних українських видавництв «#книголав», «Видавництво Старого Лева», «Артбукс», «Ранок», «Урбіно», «Свічадо», «Vivat», та німецького - «Coppenrath», сенсорні іграшки, розмальовки, посібник від відомих психологів та психотерапевтів з порадами, як розмовляти з дітьми про війну, як пояснити їм складні речі простою, зрозумілою мовою.

  Відтепер читання книг з іграшковим книжковим черв’ячком, який живе у валізці, стане ще цікавішим, адже він ну дуже любить книги та обговорювати їх у колі друзів.

  Нагадаємо, що «Валізка з книжками» - це проєкт, створений для підтримки та популяризації читання серед дітей. У 2023 році бібліотека №1 успішно пройшла відбір у проєкті серед 4500 українських книгозбірень, та стала однією з 250 щасливчиків, які отримали валізку для своїх читачів.

  Висловлюємо слова щирої вдячності МЗС Німеччини, Goethe-Institut Ukraine, експертам у сфері літератури за такий безцінний подарунок!

Тож, друзі, чекаємо на захоплюючі читання та розмови! Гайда в подорож з книгою!

Немає коментарів:

Дописати коментар