17 березня 2015 р.

Нові книги у бібліотеці

 Пропонуємо вашій увазі нові книги, 
які надійшли до нашої бібліотеки.

 
        Книга перенесе юного читача в атмосферу історико-культурних подій, які відбувалися під час масового хрещення 988 році мешканців Києва, а згодом й інших міст Руської держави князем Володимиром Святославовичем.
     

         Книга змальовує історію виникнення та розвитку на Україні чумацького промислу. Розповідається про життя чумаків, як відбувалися їхні мандрівки. Книга з яскравими малюнками обов’язково приверне увагу малюків!


          Найвизначніші події і найвидатніші герої козацької доби представлені в книзі у коротких розповідях та мистецьких творах. 
        Це ті ази нашої історії, які повинен знати кожен українець – і маленький, і дорослий.


         Атлас «Шляхами Великого Кобзаря» є ілюстрованим науково-популярним картографічним виданням, що містить детальну інформацію про Тараса Григоровича Шевченка.
        На картах показані села, містечка і міста, якими мандрував Великий Кобзар, місця перебування поета у засланні, у Санкт-Петербурзі, Києві та Москві. 

        Подано відомості про багатьох осіб з оточення Тараса Шевченка, широко представлені репродукції його малярських творів.


      У книзі  розповідається про національну символіку, види влади, конституцію, основні закони, частину української історії, культури, географії та традицій.
     Яскраві сторінки історії  України, знайомство з культурою та видатними діячами України привернуть увагу юних читачів!



     Ця книга створена для тих, хто хоче ближче познайомитися з Україною, торкнутися багатств нашого краю та відвідати його цікаві місцини. Можливо, саме це видання надихне вас на реальні подорожі.
                                          Розпочнемо ж нашу мандрівку!



          Ця книга беззвучний наставник покоління, предмет історії, культури.
   Все найважливіше в людину вкладається ще в її дитинстві; дуже важливо читати в ранньому віці «потрібні книжки». Найкраще всі ці функції виконує дитяча ілюстрована книга.


                               Книги чекають на свого читача !!!

1 коментар: