22 травня 2017 р.

Радять прочитати товариші

ОТЖЕ ЗНАЙОМТЕСЯ-КНИГИ!!!

Дерманський, С. Стонадцять халеп Остапа Квіточки : повість. Кн. 1 : чудернацька / Сашко Дерманський. – К. : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2016. – 185 с.
Книга розповідає про чудернацькі та смішні пригоди молодого вчителя Остапа й не менш чудернацькі та смішні походеньки недодідька Вельзепера припадуть до смаку всім читачам.
Касдепке, Г. Зачіпки детектива Нишпорки / Гжегож Касдепке ; мал. П. Рихеля. – Х. : Школа, 2016. – 136 с.
Детективна агенція «Рожеві окуляри» працює на повну силу. Для неї немає ні канікул, ні вихідних, адже щодня може щось трапитися…Тому детектив Нишпорка пильнує й уважно розглядає кожну підозрілу людину. І якщо пан Нишпорка таки знайде якусь зачіпку, то робота буде всім: розгадувати ту зачіпку доведеться і йому, і читачам!
 Макдоналд, М. Джуді Муді : [повість] / Меган Макдоналд ; іл. П. Рейнолдса ; з англ. пер. Н. Ясіновська. – Л. : Старий Лев, 2016. – 135 с.
В цій книзі на вас чекає знайомство з кумедною дівчинкою на ім’я Джуді Муді, у якої частенько змінюється настрій. Він буває хороший, поганий, передшкільний, шкільний. З Джуді ніколи не буде нудно!
Дерманський, С. Царство Яблукарство / Сашко Дерманський ; мал. А. Василенка. – 3-тє вид. – Вінниця : Теза, 2015. – 184 с.
«…За дверима загупотіли кроки, заскреготіли залізні засуви. – Пізно, – кинув Натан. – Нас почули. Порятунку не було. Зараз двері розчахнуться і впустять у темницю розлючених вовчків…» Як врятуються Джо і Натан? І як вони врятують ціле…царство?
Кулідж, С. Невгамовна Кейті : [повість] / С’юзен Кулідж ; з англ. пер. В. Чернишенко. – Л. : Старий Лев, 2015. – 191 с.
Якщо ви прочитаєте цю книгу, то обов’язково полюбите велику фантазерку Кейті Карр, яка має добре серце і невгамовну вдачу. Вона верховодить своїми братиками й сестричками, щоразу вигадуючи дивовижні ігри та забави, чим додає чимало клопоту своїй тітці. Та одного разу Кейті стається нещастя і цілковито змінює її життя…
Кокотюха, А. Таємниця підводного човна : пригодницька повість / Андрій Кокотюха ; іл. А. Василенка. – К. : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2013. – 270 с.
Новий пригодницький детектив про невтомних шукачів скарбів: київських хлопців Данила й Богдана, їхню приятельку Галку з Полтавщини та незмінного члена безстрашної команди, бойового африканського страуса на ім’я Футбол.

Ліндгрен, А. Карлсон прилітає знов / Астрід Ліндгрен ; пер. зі швед. О. Сенюк ; худож. А. Джанік’ян. – К. : Махаон-Україна, 2013. – 138 с.
«– Тут, нагорі, все якесь не таке, – сказав Малий, коли Карлсон злетів з ним на ґанок перед хаткою». Цікаві та захопливі пригоди в яких не обійдеться і без привидів, і без вибриків невгамовної фрекен Бок…Але про це та інше ти дізнаєшся сам, узявши до рук улюблену книжку.
Ліндгрен, А. Нові пригоди Карлсона, що живе на даху / Астрід Ліндгрен ; пер. зі швед. О. Сенюк ; худож. А. Джанік’ян. – К. : Махаон-Україна, 2013. – 156 с.
 «Що це за таємнича й дивна річ літає Стокгольмом ?», - запитує столична стокгольмська газета. Нам би, разом із Малим, не знати: це наш герой Карлсон, що живе на даху! Третя книга про твоїх улюблених героїв Малюка і Карлсона. Що не сторінка – то нові оказії. Тож не барися, поринай у читання.
 Зіркові історії успіху : від зірок українського спорту / [ред.-упоряд. М. Савка]. / Л. : Старий Лев, 2010. – 85 с.
У книзі зібрані справжні зірки українського спорту. Бо писала її справжня зіркова команда українських спортсменів. І писала саме для тебе, щоб поділитися своїм життєвим досвідом, спогадами дитинства, смішними історіями, дружніми настановами. А може, хтось із вас , хто ще вагається і не вірить у власні сили, прочитає історію з дитинства свого улюбленого спортсмена і, відкинувши сумніви, сміливо піде за своєю мрією. 
Коваль, Ю. Пригоди Васі Куролєсова : повість / Юрій Коваль ; іл. К. Муратової. – К. : Махаон-Україна, 2009. – 124 с.
Книга розповідає про курйозні пригоди доброго й довірливого Васі Куролєсова. Якому постійно не щастить! Але одного разу Васькові випала нагода довести, що він – хлопець сміливий, кмітливий і рішучий, йому все до снаги, навіть упіймати злодіїв. А як Васькові це вдалося, ти дізнаєшся, прочитавши повість.





Немає коментарів:

Дописати коментар