20 червня 2018 р.

БІБЛІОПУСТОЩІ


Новенькими палітурками книги посміхнулися до  вихованців пришкільного табору БСШ№9 « Go Global» та повели їх у чарівний світ принцес і принців.
 Бібліотекар Валентина Ткачук, розповідаючи про книгозбірню, зазначила, що книга в житті людини має велике значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом інформації та базових знань.
 Не менш цікавим було знайомство з комп’ютером та вільним доступом до мережі Інтернет, з правилами користування інформаційно-краєзнавчим відділом, де вони мали змогу відвідати ряд рекомендаційних сайтів
Діти познайомилися з правилами користування бібліотекою та книгою, жваво  відповідали на запитання вікторини «Книгу читай- героя впізнай», переглянули фільм «Як твориться книга», вправно складали мовограми, спритно долали загадкові книжкові  лабіринти. 
  Бібліопустощі «Подорож морем преси» здивували дітей дитячими розважально-пізнавальними  журналами, декотрі з них були  приємною несподіванкою, це «Hand Made» та «Жасмин»

БЛТ «Казкарик» порадував  ляльковою виставою «Звірята лікують книгу».

Немає коментарів:

Дописати коментар