21 червня 2018 р.

ЦЕЙ ДИВОВИЖНИЙ СВІТ ОКЕАНІВ!

Земля – це планета морів та океанів, які й досі ваблять своєю загадковістю та численними таємницями. Пізнання водної стихії –  приваблива тема для дітей. Тому і день інформації   готувався особливо ретельно, щоб врахувати всі смаки читачів.
 Інформаційна година для допитливців з пришкільного табору «Мовна веселка» БСШ№1 «Вітаємо вас, океани!» познайомила з яскравими і цікавими книгами та періодичними виданнями,  які зібрані на книжковій розкладці «Дивовижний світ океанів». 

 Ті , хто полюбляє  науково-популярні фільми, мали змогу насолодитися мультфільмом «Розповіді мореплавця» - про підводні подорожі дітей різними океанами. Ерудити змагалися своєю обізнаністю, відповідаючи на запитання вікторини «Магічна сила водного простору», а для справжніх читак-книгоманів бібліотекарі влаштували голосні читання оповідання Василя Сухомлинського «Краплина роси».
 Обговорюючи оповідання, дітлахи підтвердили, що  звичайна вода – це сповнене таємниць диво. Все живе на Землі потребує води, кожна її крапля є дорогоцінним дарунком природи.
Сподіваємося, ми змогли здивувати дітей, надати їм  багато корисної інформації.

Немає коментарів:

Дописати коментар