25 червня 2018 р.

УКРАЇНЦІ ВАРТІ ВИЗНАННЯ!

В нашій країні народжуються напрочуд талановиті, цілеспрямовані та часто геніальні особистості. Патріотична година для вихованців ЦСПРД «Злагода» знайомила з нашими  співвітчизниками, які вже давно визнані у світі та майже невідомі на Батьківщині.

Сьогодні ,зокрема,мова йшла про українську сімейну майстерню, яка створює казку для дітей. 
Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, фантазії та творчості – так вважають харків’янка Маргарита Калініченко з сестрою Вірою ,створючи ексклюзивний декор для дитячих кімнат, щоб життя малюків було комфортним і оточеним красою.
І сімейна  майстерня Happy Spaces допомагає це втілити у життя.
В роботі задіяна вся сім’я: Маргарита займається просуванням виробів Happy Spaces у сфері медіа, Віра створює унікальні принти та працює над кольоровими схемами, щоб все між собою поєднувалося і формувалося в комплекти, мати сестер керує виробництвом, адже зі збільшенням кількості замовлень довелося запросити в команду ще декількох швачок, чоловіки сестер їздять з ними в інші міста на виставки, складають презентаційні стенди та меблі, а батько допомагає закуповувати  матеріали та відправляти замовлення покупцям.
Наразі майстерня невпинно росте і розвивається: переїхала у нове просторніше приміщення, збільшився штат, сестри розробляють комплекти для повного оформлення дитячих кімнат. Продукція українок періодично з’являється у модних європейських блогах з дизайну, а магазини з Англії, Австралії та Франції цікавляться українськими виробами хендмейду Etsy та пропонують співпрацю.



Немає коментарів:

Дописати коментар