13 червня 2020 р.

КАЗКОВИЙ СВІТ ТАЇНИ-ТЕТЯНИ БРАТЧЕНКО

15 червня святкує іменини письменниця-краянка,поетеса,прозаїк, журналістка,член Національної спілки письменників України, Лауреат Білоцерківської міської літературно-мистецької премії ім. Івана Нечуя-Левицького і просто чудова пані-Тетяна Братченко (Таїна Краєвська).
Авторка публіцистичної збірки «Дотик до чужої долі» (1998), документальної  повісті „Покликання” (2004), повісті „Портрет циганки” (2005),  книги гумору „Шосте почуття” (2010), збірки оповідань „Лабіринти долі” (2011), роману „Випробування жінкою” (2013), та збірки віршів «Самотній скрипаль».
Через свої книги письменниця намагається привити любов до рідного краю, природи, народних традицій та найкращої у світі мови. І кожне слово написане авторкою  барвисто іскриться любов`ю.
Маленьких читайликів хочемо познайомити з Таїною Іванівною  як авторкою дитячих казок та оповідок. Мабуть, що всі ви любите слухати й читати казки.
А тому ця книжка саме для вас. З неї ви дізнаєтеся, яка квітка найсміливіша, чому боязкий Зайчик став хоробрим, хто є донькою Зими та Вітру, хто живе в країні Цукерії, які пригоди трапилися з неслухняним Голубом Урром та ще багато історій про малят і звірят. Можливо, що ви з ними потоваришуєте,а може, й намалюєте, як наш казковий крой - веселий і добрий художник Барвистик.
Казка - найдохідливіше для дитячого світосприйняття , найбільше прислужилася людству у вихованні нового покоління. Тому і пані Таїна спробувала себе у цьому жанрі, написавши "Казки для малят і звірят".
Знання української етнокультури, фольклору проявилися в збірці  "Бабусині оповідки".

Тож зичимо іменинниці щорічне збільшення когорти вдячних читачів і натхнення в написанні нових творів.

Немає коментарів:

Дописати коментар