14 вересня 2020 р.

Книжкові новинки

Друзі, пропонуємо до вашої уваги добірку книг українських письменників, які щойно отримала бібліотека-філія №1 для дітей:

 Іван Андрусяк «Хто боїться Зайчиків» – химерна, кумедна, а часом і трішечки сумовита повість-гра у казках, оповідках, новелках, жартах, смішках, анекдотах, віршиках, пісеньках, вигадках, а іноді й достовірних історіях, які можна і треба не лише розігрувати, а й просто гратися в них усією родиною.

Книжка-картинка Оксани Були «Туконі мешканець лісу» - про Туконі Мандрівника, якого легко впізнати за його рюкзаком-жолудем.  Туконі живуть у лісі, одні тримаються поряд зі своїми деревами, інші дбають про звірів або птахів. Хтось стежить за зміною пір року. Хтось  любить робити рюкзачки. Хтось носить щось дуже важливе у вузлику. Одні люблять сидіти біля багаття і  збирати хмиз. Інші – зустрічають птахів із вирію. Всі туконі дуже заклопотані, але це для них не робота. Одного дня Туконі зібрався навідати свого найкращого друга… Хто його найкращий друг і що означає бути мешканцем лісу? Саме про це ти дізнаєшся у новій книзі Оксани Були.

Про коротенького черв’ячка і його задовгу матусю, про відчайдушну червону жабу, про те, як конячка на зебру перетворилася, та про корову, що дає пальне, про зірку фламінго із черева крокодила та зеленого зайця, закоханого у капусту, про бабусю, що варила ранок і вечір, та про зозуленятко-вороненятко ви дізнаєтеся із веселої, з кумедними малюнками книжки відомих письменників Марини та Сергія Дяченків «Приголомшливі пригоди просто поруч».

Заплутані історії, захоплююча інтрига та добрий гумор – усе це ви знайдете в нових детективних історіях Андрія Кокотюхи «Клуб Боягузів». Літня подорож до Львова приносить нові враження, нових знайомих і... нові пригоди. Цього разу нашим героям Максимку і Дениску доведеться розплутувати загадку Клубу Боягузів – таємничого об'єднання, яке виявляється... Проте не будемо розкривати всі секрети...

Приємного,захоплюючого читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар