25 березня 2021 р.

Всеукраїнська акція "Книга єднає країну"

 

23 березня стартувала Всеукраїнська акція «Книга єднає країну!» з нагоди Всеукраїнського тижня дитячого читання – 2021. І так співпало, що саме сьогодні, 25 березня, проводиться День читання Толкіна. Свято організоване Толкіенскім суспільством в 2003 році. Ці березневі заходи  третьої декади, в тиждень місяця мають традиційний щорічний характер.

Джона Роналда Руела Толкіна недарма називають батьком сучасного фентезі Свято організоване Толкіенскім суспільством в 2003 році. Ці березневі заходи  третьої декади, в тиждень місяця мають традиційний щорічний характер.

 Легендарний англійський письменник витворив власну міфологію на сторінках книжок й став одним із основоположників цього жанру фантастики.

 Усесвітню знаменитість Джон Толкін здобув завдяки роману «Володар перснів». Твори письменника, поета, філолога та мовознавця належать до одних із найпопулярніших за всю історію літератури. Бестселерами стають не лише книжки Толкіна, а й зняті за його творами фільми. Ми маємо книги і радо запропонуємо кожному читачеві, хто забажає прочитати їх, але на жаль після карантину. А поки що скористайтеся аудіоказкою "Гобіт, або Мандрівка за Імлисті гори" за посиланням

https://www.youtube.com/watch?v=vSbhD2yrGS4

Немає коментарів:

Дописати коментар